Строителство На Къщи
Single Blog - Feature Image

‘Интерпрайм Инвест 2011’ е част от Интерпрайм Банско и беше създадена преди няколко години като строителна компания занимаваща се изключително със строежа на еднофамилни къщи в новият ни комплекс от къщи Razlog Hights близо до град Разлог. Той се намира само на 7 км от ски пистите на гр. Банско и на 5 км от Пирин голф Клуб, в място със свой микроклимат и уникални гледки към Пирин планина.

Завършихме регулацията на участъка от 11 дка и проектирането през 2015 година и започнахме строителството на пътя и първите къщи на 15.09.2015.

Проектирали сме два типа едноетажни къщи.

1. Малка вила с размер 141 м2, с две спални, три тоалетни, котелно помещение, хол с камина и веранда с барбекю. Две парко места в парцела на къщата, който е между 500 и 600 м2.

2. Голяма вила - 220 м2 , с 3 спални, три бани с тоалетни, гардеробна, котелно помещение и мокро помещение. Холът е огромен с уникални гледки към планината и към Пирин Голф и има камина. Има две веранди, едната от които е с барбекю. От страни на къщата са двете покрити парко места. Парцелаът е 700-800 м2.

Къщите са просторни, като отпред сме проектирали масивна дървена конструкция за хола. Гредите и прозорците, които сме поставили, са произведени от нас, като изключително държим на качеството на дървото. То е специално подбрано и сушено по технология. Боите,  които използваме, са най-добрите на пазара в момента игарантират дългогодишна употреба.

Всяка къща е изолирана с 7.5 см фибран. Отвън използваме за декорация реден камък и луксозна ламперия смърч 14см. Отоплението е с тръби,  вградени в пода, и с термопомпа тип въздух - вода. Стъклопакетът е троен с две по 6мм стъкла и едно 4мм в средата. Покривът е изпълнен с изолация от двойна вата,  поставена между плоскости от ОСБ. Керемидите са Брамак от най-висок клас. Всяка къща е с отделен двор и с ограда от мрежа и туя, като всеки ред къщи е построен на тераса и е над предните. Това позволява всяка къща да има  уникална гледка. Всяка къща има свой път за достъп.

Построени по този начин къщите в нашият комплекс са уникални като архитектура и локация, което ги прави атрактивни и удобни за живеене през цялата година.

footer banner ТУК